Išsirink savo GĖRĮ

Aukščiausia kokybė

Be pridėtinio cukraus

Veganiškas, be glitimo, be laktozės

Fermentuojamas ir gaminamas rankomis Lietuvoje 

Atrask Gėrį

APIE PRODUKTĄ

Kas tas GĖRIS?
GĖRIS yra ne tik puikiai subalansuotas fermentuotas gėrimas, bet ir kvietimas kasdienėje mityboje praturtinti savo racioną vertingomis maistinėmis medžiagomis. Sukurtas bendradarbiaujant su mokslininkais, GĖRIS žada Tau skanią ir naudingą patirtį kiekvieną aktyvią dieną.

SUDĖTIS IR MAISTINGUMAS

Maistingumo deklaracija 100 ml produkto
Energiné vertė 49 kJ /12 kcal
Riebalai 0 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Angliavandeniai <2 g
- iš kurių cukrų <2 g
Baltymai <0,4 g
Druska 0 g

100 ml gėrimo yra 3.7 x 10^2 KSV bifidobakterijų, 1.9 x 10^4 KSV pieno rūgšties bakterijų ir 1.1 x 10^4 Streptococcus thermophilus

VARTOJIMO INSTRUKCIJA

Vartojimo instrukcija

Vartoti ypač lengva – Vartok GĖRĮ keletą kartų per dieną, shotuką išgerk prieš valgį ar įmaišyk jį į smoothie ar kitą mėgstamą gėrimą - tik ne karštą, mirs gerosios bakterijos! Tinka vaikams nuo 4 metų. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų.

Grynasis kiekis: 500 ml

Laikymo sąlygos: Neatidarytą gėrimą rekomenduojama laikyti šaldytuve arba ne daugiau nei 20°C temperatūroje. Po atidarymo gėrimą laikyti šaldytuve ir  suvartoti per mėnesį laiko.

Geriausias iki: žiūrėti ant pakuotés.

TYRIMAI

GĖRIO komanda

LACTOBACILLUS 

CASEI-PARACASEI (59,5%)

Žinomi dėl savo gebėjimo sustiprinti žarnyno barjerą ir sumažinti žarnyno pralaidumą. Stiprindami žarnyno gleivinę, jie padeda išvengti kenksmingų medžiagų nutekėjimo į kraują, kas dažnu atveju gali sukelti pilvo pūtimą ir kitas virškinimo problemas.

LACTOBACILLUS

PARACASEI (19,5%)

Lactobacillus paracasei gali pagerinti žarnyno bakterijų pusiausvyrą ir mažinti dirgliosios žarnos sindromo simptomus, įskaitant pilvo pūtimą. Dalyvaudamos fermentacijos procese, šios bakterijos padeda sumažinti dujų susidarymą.

LACTOBACILLUS

DIOLIVORANS-HILLGARDII (12,3%)

Mažiau žinomos gerosios bakterijos, kurios atlieka puikų darbą skaidant sudėtingus angliavandenius ir skaidulas žmogaus žarnyne. Nusipelnę herojai dažnai lieka nežinomi - šios bakterijos padeda išvengti sunkumo jausmo ir generuoti energiją.

GĖRIO skonių jūra

NAUJIENA! GĖRIS - fermentuotas aronijų gėrimas
PERŽIŪRĖTI
GĖRIS - fermentuotas šaltalankių gėrimas
PERŽIŪRĖTI
GĖRIS - fermentuotas juodųjų serbentų gėrimas
PERŽIŪRĖTI
GĖRIS - fermentuotas ruginio salyklo gėrimas
PERŽIŪRĖTI

Kuo GĖRIS ypatingas?

  • Kokybiškos žaliavos

    Mes naudojame tik aukščiausios kokybės uogas, o ne koncentratus ar sultis, kaip kiti gėrimai rinkoje.

  • Rankų darbas

    Gėrio kelionė prasideda nuo uogų, kurias kruopščiai atrenkame ir fermentuojame. Kiekvieną partiją tikriname, pilstome ir net etiketes klijuojame rankomis.

  • Gyvas produktas

    Mūsų Gėris yra gyvas, nes jo nepasterizuojame, leisdami bakterijoms natūraliai augti ir daugintis, todėl mūsų klientai greitai pajunta jų poveikį. Kiti produktai rinkoje dažnai būna pasterizuoti ir bakterijas į juos prideda tik vėliau, todėl jų bakterijų poveikis yra lėtesnis.

  • gamtos meilė

    Naudojame stiklo pakuotes ne tik siekdami mažinti plastiko naudojimą, bet ir išlaikyti bakterijas gyvas iki galiojimo pabaigos.

Ką sako mūsų klientai?