PIRK 3 PREKES IR GAUK 15% NUOLAIDĄ!
4.9/5 (2500+ atsiliepimų)
Pažangiausi produktai, skirti kūno, proto ir sielos stiprinimui.
Prisirpę iš gamtos, bet ištobulinti žymių mokslininkų rankomis. Cannumo produktai yra aukščiausios kokybės standartas, galintis sustiprinti organizmą natūraliais ir švelniais būdais.
MUMIS PASITIKI:
KŪNUI
PROTUI
SIELAI
Norėtume, bet nesame nemirtingi. Kūnas dėvisi ir reikalauja dėmesio. Kasdienis indėlis į savo kūną gali užtikrinti balansą, kurio ieškai. Atrask, kaip mūsų produktų deriniai gali prisidėti prie kasdienės savijautos gerinimo ir suteikti daugiau energijos Tavo dienos iššūkiams įveikti.
Nėra ką slėpti – esame perdegusi karta. Protas, prisotintas beprotišku kiekiu informacijos, nebeatlaiko. Pasidavus protui, kūnas ir siela ima dirbti viršvalandžius – nebelieka balanso. Į savo rutiną įtrauk produktus, kurie suteiks protui jėgų ir neleis vidinei tvarkai griūti.
Siela negali nueiti pas daktarą, bet kai serga – abejonių nelieka. Niekas nebejaudina, nemotyvuoja, nedžiugina. Akivaizdus vidinis disbalansas. Mums sveika siela – neatsiejama žmogaus dalis, todėl kuriame produktus, kurie prikelia entuziazmą, skatina smalsumą ir keičia giliai viduje.
KŪNUI
PROTUI
SIELAI
Mokslo ir gamtos sintezė
Kad sukurtume tai, kas veiksminga ir nekenksminga – mūsų mokslininkai remiasi naujausiais tyrimais, o visų tyrimų epicentre slypi natūralūs gamtos stebuklai.
Produktai, kurių reikėjo
Mūsų produktai gimė ir asmeninio poreikio. Rinkoje tokio skonio, veiksmingumo ir kokybės neradome, todėl sukūrėme tai, ką patys vartojame kasdien.
Nepralenkiama kokybė
Kai kuri produktus sau ir artimiems – kompromisų neieškai, todėl Cannumo išlaikome aukščiausius kokybės standartus, kokius tik gali įsivaizduoti.
Mokslo ir gamtos sintezė
Kad sukurtume tai, kas veiksminga ir nekenksminga – mūsų mokslininkai remiasi naujausiais tyrimais, o visų tyrimų epicentre slypi natūralūs gamtos stebuklai.
Produktai, kurių reikėjo
Mūsų produktai gimė ir asmeninio poreikio. Rinkoje tokio skonio, veiksmingumo ir kokybės neradome, todėl sukūrėme tai, ką patys vartojame kasdien.
Nepralenkiama kokybė
Kai kuri produktus sau ir artimiems – kompromisų neieškai, todėl Cannumo išlaikome aukščiausius kokybės standartus, kokius tik gali įsivaizduoti.
SLINKTI
Kas yra fermentuotas Gėris?
Gėris – tai gerai subalansuotas fermentuotas gėrimas, sukurtas kartu su mokslininkais. GĖRIS yra biologiškai aktyvus, be konservantų, stabilizatorių, druskų bei dažiklių ir pilnas skrandį mylinčių bakterijų.
Metagenominiai tyrimai parodė, kad jame yra net 96 skirtingų bakterijų rūšių, kas įrodo šio gėrimo unikalumą ir naudą. Dominuojančios bakterijos, kurios suteikia Gėriui išskirtinį skonį ir naudingas savybes, yra:
Lactobacillus buchneri – 0.2%
Lactobacillus casei – 0.2%
Lactobacillus casei-paracasei-zaeae – 59.5%
Lactobacillus diolivorans-hilgardii – 12.3%
Lactobacillus farraginis – 0.8%
Lactobacillus harbinensis – 3.0%
Lactobacillus paracasei – 19.5%
Pasirinkdamas Gėrį pasirenki natūraliai rūpintis savo skrandžio sveikata.
Funkciniai grybai yra super grybai, kurie ilgą laiką buvo naudojami tradicinėje medicinoje dėl savo naudingų savybių. Jie yra žinomi dėl savo gebėjimo palaikyti bendrą sveikatą ir gerovę. Šie grybai vis labiau populiarėja šiandien, nes moksliniai tyrimai atskleidžia jų naudą imuninei sistemai, energijos lygiui ir bendrai kūno funkcijai. Žmonės vis dažniau renkasi funkcinius grybus dėl jų natūralių savybių, kurios gali padėti išlaikyti sveiką gyvenimo būdą.
Svarbu paminėti, kad funkciniai grybai nėra psichodeliniai grybai. Jie neturi psichoaktyvių savybių ir nėra naudojami rekreaciniais tikslais. Vietoj to, šie grybai, tokie kaip reishi, shiitake, chaga ir lion's mane, yra vertinami dėl savo adaptogeninių savybių. Tai reiškia, kad jie gali padėti organizmui prisitaikyti prie streso, pagerinti miegą ir sustiprinti protinę veiklą. Be to, funkciniai grybai yra gausūs antioksidantų, kurie gali padėti kovoti su laisvaisiais radikalais ir gali prisidėti prie ilgaamžiškumo. Naudojant funkcinius grybus, daugelis žmonių pastebi geresnę savijautą, didesnę energiją ir stipresnę imuninę sistemą. Taigi, šie grybai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia natūralaus ir sveiko gyvenimo būdo palaikymo.
Kas yra funkciniai grybai?
Gauk kasdienę sveikatos dozę lengvai
SVEIKESNI BE KOMPROMISŲ
Itin aukštos kokybės produktai, sukurti tam, kad galėtum išlikti gyvybingas, net ir tada, kai gyvenimas tampa beprotiškai įtemptas.
PRISOTINTAS ORGANIZMAS
Mūsų asortimentas apjungia visus kūno, proto ir sielos poreikius. Efektyviai, lengvai ir kasdien truputėlį stipriau
PLATI ĮVAIROVĖ
Atsižvelgdami į visų mūsų skirtumus, skaudulius ir skonius – kuriame plačiausią asortimentą, kad paliestume kiekvieną.
SVEIKESNI BE KOMPROMISŲ
Itin aukštos kokybės produktai, sukurti tam, kad galėtum išlikti gyvybingas, net ir tada, kai gyvenimas tampa beprotiškai įtemptas.
PRISOTINTAS ORGANIZMAS
Mūsų asortimentas apjungia visus kūno, proto ir sielos poreikius. Efektyviai, lengvai ir kasdien truputėlį stipriau
PLATI ĮVAIROVĖ
Atsižvelgdami į visų mūsų skirtumus, skaudulius ir skonius – kuriame plačiausią asortimentą, kad paliestume kiekvieną.
SLINKTI
Pasitikėjimo istorijos
MYKOLAS KARPIČIUS
CEO / džiaugsmo vadovas
Cannumo kūnas, protas ir siela (ir veidas)
Dominykas ježerys
Bendraįkurėjas
Tarpdimensinių sandorių taktikas, užsiėmęs galaktikas
SOFIJA ADOMĖNAITĖ
CMO / rinkodaros guru
Rinkodaros strategijas generuoja net sapnuodama
KAMILĖ KAVOLIŪNAITĖ
Marketingo vadovė
Nuo teorinės idėjos iki veiksmų plano per minutę
VYTAS SABALIAUSKAS
Gamybos vadovas
Viską matanti kokybės garanto akis
EVA CESIULEVIČIŪTĖ
Dizaino ir kūrybos galva
Vyr. pikselių kontrolierė ir estetikos pareigūnė
ALEKS KAI
IT ekspertas
Patirties, išminties, duomenų ir improvizacijos klodas
Donata ivickaitė
El. parduotuvės vadovė
Siuntų kelionių organizatorė ir Cannumo balsas
kamilė aleksander
Moteris už objektyvo
Momentų medžiotoja ir vaizduotės keliautoja
Ieva jokubaitytė
Komunikacijos pro
Stato tiltus savo visagaliais kūrybiniais pirščiukais
GABRIELĖ KULPYTĖ
Soc. medijų ekspertė
Viral idėjos „for you” kyla bescrollinant „For You”
Rūta kirdeikytė
Naujienlaiškių strategė
Virtualių el. pašto karvelių užkalbėtoja
IEVA ŠATAITĖ
Dizainerė
Greita ir įsiutus, kūrybiškai radikali „Adobe" šalininkė
CANNUMO pasaulis
Kodėl moterys jau šimtmečius fermentuoja ir skanauja šaltalankių ir aronijų uogas?
Aronijų ir šaltalankių uogos – stipresniam imunitetui, geresniam virškinimui ir sveikesnei odai. Atraskite fermentavimo naudą.
DAUGIAUAr “Gerosios bakterijos” padeda nuo pilvo pūtimo?
Kaip prižiūrėti žarnyną ir kovoti su pilvo pūtimu. Gerosios bakterijos subalansuoja žarnyną ir pagerina virškinimą.
DAUGIAUAr grybai gali būti medicininiai?
Šiandien vaistinėse rasime trisdešimt vaistų iš grybų ekstraktų, kurie keičia medicinos ribas.
DAUGIAUSek CANNUMO Instagram
O čia CANNUMO TikTok
D.U.K.
Gėris
Grybų tinktūros
Mitai
Kas gali vartoti gėrį?
Gėrį galima vartoti vaikams ir suaugusiems. Ofiso darbuotojams, poilsiautojams, svajotojams, vizionieriams ir net daktarams. Gėrio reikia visiems. Natūrali Gėrio formulė, fermentuotos uogos ir gyvosios bakterijos, gali praturtinti žarnyno mikroflorą. Žarnynas yra nuolat pažeidžiamas dėl mūsų kasdienių įpročių, netikėtų situacijų, išorinių faktorių. Nesvarbu, ar kasdien medituoji, ar dirbi, ar mokais 24/7. Paprastai tariant – jei turi žarnyną, turėk ir Gėrio
Kuriuo metu ir kaip vartoti GĖRĮ?
Nėra blogo laiko gėriui. GĖRIO galiomis mėgaukis kelis kartus dienoje. Išgerk šaukštą prieš valgį arba įmaišyk jį į mėgstamą gėrimą. Laisvė rinktis kaip ir su kuo, tik svarbu atmink: venk GĖRIO sąlyčio su karštais gėrimais ar patiekalais, nes gerosios bakterijos gali žūti!
Kodėl skiriasi GĖRIO partijų skonis?
GĖRIS yra GYVAS, nepasterizuotas produktas, kuris nenustoja fermentuotis net ir po supilstymo į stiklinius butelius. Fermentacijos procesas nėra statinis, todėl net ta pati partija gali turėti savitą skonį skirtinguose brandos etapuose. Naudojame tik natūralias uogas, todėl jų skonis taip pat gali skirtis priklausomai nuo derliaus ir gamtos sąlygų, todėl kiekviena GĖRIO partija įgali įgauti unikalių, tik jai būdingų, skonio niuansų. Natūralių ingredientų ir mikroorganizmų darbo be laisvadienių dėka ir galime ragauti GĖRĮ įvairiuose jo brandos ir skonių vystymosi etapuose.
Iššovė kamštelis - ar GĖRIUI kažkas nutiko?
GĖRIUI viskas gerai, tačiau jam nepakenktų atsivėsinti. Temperatūros pokyčiai gali suaktyvinti fermentacijos procesą veikti greičiau nei planuota, o slėgiui padidėjus kamštelis šaukiasi laisvės. Siekiant išvengti netikėtų pokštelėjimų, neatidarytą gėrimą rekomenduojama laikyti šaldytuve arba ne aukštesnėje nei 20°C temp. Po atidarymo laikyti šaldytuve ir suvartoti per mėnesį laiko.
Kodėl GĖRIS rūgštus?
GĖRIS yra rūgštus, nes jis NATŪRALUS! Fermentacijos metu uogų saldumu smaližiauja bakterijos, mainais palikdamos mums gaivią rūgštelę. GĖRIO nepasterizuojame ir pridėtinio cukraus nededame, todėl rezultate turime ne tik natūralų, sveiką ir naudingą produktą, bet ir veido jogos pratimą.
Ar tinktūras gali vartoti vaikai ar besilaukiančios/žindančios moterys?
Tiek vaikams, tiek besilaukiančioms/žindančioms moterims grybų tinktūros nerekomenduojamos. Be to, jei vartoji vaistus, prieš naudojant bet kokius grybus ar jų pagrindu sukurtus produktus, pavyzdžiui, Cannumo tinktūras, būtina pasitarti su gydytoju. Taip pat, tinktūrų nereikėtų vartoti, jei turi alergiją grybams ar jų šeimos produktams.
Kaip ir kuriuo paros metu rekomenduojama vartoti grybų tinktūras?
Vartok po 2 ml lašinant po liežuviu, palaikant 5–50 sekundžių ir nuryjant (net iki 5 k. per dieną!). Būk kūrybingas – lašink tinktūrą į rytinę kavą, arbatą, salotas, vaisių kokteilius ar padažus.Paros metas vartojimui yra tik rekomendacinis – grybų tinktūras geriausia vartoti ryte arba dieną, tačiau kai kurių rūšių tinktūras (pvz. Cloud Surfer, padedantis ramiai nusileisti į patalus ir pakilti kada reikia) rekomenduojame vartoti vakare, prieš miegą. Palaikome ir skatiname sąmoningą savęs ir savo kūno reakcijų stebėjimą - tai padės atrasti individualų, tau tinkamiausią, grybų tinktūrų vartojimo grafiką.
O koks grybų tinktūrų skonis? Nesakykit, kad baravykinis?
Cannumo grybų tinktūrų skonis gerokai nutolęs nuo baravykų – daugeliui jis švelniai saldus ir šiek tiek vaisinis, su subtiliu žemišku poskoniu. Vieniems šis skonis gali atkurti nostalgišką vaikystės prisiminimą apie sirupą nuo kosulio, o kitiems razinas ar kitus džiovintus vaisius. Įprastai žmonės ne tik puikiai toleruoja šį, kelių lašelių, skonį, bet ir mėgaujasi juo savo kasdienėje rutinoje.
Kuo skiriasi grybų tinktūros nuo grybų miltelių ar kapsulių?
Grybų tinktūros yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia greito ir efektyvaus grybų veikliųjų medžiagų įsisavinimo. Jos veikia greičiau, nes aktyviosios medžiagos absorbuojamos tiesiogiai per burnos gleivinę, nereikalaujant ilgo virškinimo proceso. Be to, dėl konservuojančių alkoholio savybių, tinktūros turi ilgą galiojimo laiką ir yra lengvai dozuojamos. Tinktūros turi ryškesnį skonį, tačiau įprastai žmonės puikiai toleruoja šį, kelių lašelių, skonį.
Ar grybų tinktūros gali apsvaiginti?
Cannumo grybų tinktūrose naudojami funkciniai grybai (reishi, shiitake, chaga, lion's mane, black oyster, cordyceps, maitake) neturi jokių psichoaktyvių savybių, todėl jie nesukelia apsvaigimo ar psichotropinio poveikio. Jų naudojimas yra saugus.
GĖRIS = KOMBUCHA
GĖRIS nėra tas pats, kas kombucha. Kombuchos esminis komponentas yra grybas, o GĖRIO sudėtyje jokio grybo tikrai nerasime - tai natūralus fermentuotų uogų (arba salyklo) gėrimas, kuriame yra net 96 skirtingos gerųjų bakterijų rūšys. Kombucha dažniausiai vartojama kaip limonado alternatyva, o GĖRIS vartojamas gerokai mažesniais kiekiais, matuojamas šaukštais, gurkšniais ar shot’ukais ir yra labai populiarus tarp sveikai besimaitinančių ir savo sveikata besirūpinančių žmonių.
GĖRIS TURI KEISTĄ SURŪGUSĮ SKONĮ
Nededame GĖRIO į tą pačią lentyną su limonadais - tai biologiškai aktyvus gėrimas, kuriame nėra pridėtinio cukraus, konservantų, stabilizatorių ir dažiklių. Fermentacijos proceso metu bakterijos dirba be išeiginių ir verčia natūralius ingredientus rūgštimi bei dujomis - tai ir sukelia neįprastą, rūgštų skonį. Kiekvienas mūsų gali pasigirti unikaliais liežuvio čiuptuvėliais, suvokiančiais skonį, todėl sukūrėme įvairių GĖRIO skonių paletę, kad visi galėtų atrasti sau labiausiai tinkamą, o gal net atrastų savo umami. Vis dėlto, jei gryno skonio nepavyksta prisijaukinti, pabandyk įmaišyti GĖRIO į vandenį ar mėgstamus gėrimus, pavyzdžiui šaltą rytinį glotnutį, o gal pagardink juo salotas? Laisvė rinktis kaip ir su kuo, tik svarbu atmink: venk GĖRIO sąlyčio su karštais gėrimais ar patiekalais, nes gerosios bakterijos gali žūti!
GĖRIS TURĖTŲ BŪTI SKAIDRUS, BE NUOSĖDŲ
Netiesa, GĖRIO nuosėdose slypi visas gėris! Jos susidaro fermentacijos proceso metu, o kadangi tai gyvas, nepasterizuotas produktas, kuris nenustoja fermentuotis net ir po supilstymo į stiklinius butelius - nuosėdos turi idealias sąlygas formuotis visą produkto gyvavimo laiką. Kad šis gerumas tolygiai pasiskirstytų ir buteliuke vyrautų balansas bei harmonija, visada prieš atidarymą GĖRĮ gerai suplak.
GRYBŲ TINKTŪROS GALI APSVAIGINTI
Funkciniai grybai nėra psichodeliniai grybai. Jie neturi jokių psichoaktyvių savybių, todėl jie nesukelia apsvaigimo ar psichotropinio poveikio bei nėra naudojami rekreaciniais tikslais. Vietoj to, šie grybai, tokie kaip reishi, shiitake, chaga, lion's mane, black oyster, cordyceps ar maitake yra vertinami dėl savo adaptogeninių savybių. Tai reiškia, kad jie gali padėti organizmui prisitaikyti prie streso, pagerinti miegą ir sustiprinti protinę veiklą. Be to, funkciniai grybai yra gausūs antioksidantų, kurie gali padėti kovoti su laisvaisiais radikalais ir gali prisidėti prie ilgaamžiškumo.
Tinktūros yra neefektyvios, nes jų pagrindas yra alkoholis
Tai tikrai ne tas alkoholis, kurio įsigijimas ribojamas po 20h vakaro. Istoriškai, etilo alkoholis medicinoje naudojamas dėl savo antiseptinių savybių ir gebėjimo išgauti veikliąsias medžiagas. Etilo alkoholis grybų tinktūrų gamybos procese veikia kaip tirpiklis ir atlieka itin svarbų vaidmenį - jis ištraukia ir koncentruoja bioaktyvius grybų junginius, išsaugodamas visas efektyviausias funkcinių grybų savybes. Jis taip pat veikia ir kaip konservantas, užtikrinantis ilgalaikę produkto kokybę.